jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

GARANTI - KØBELOVEN SIKRER DIG !

- og vi er med på ideerne - kunder skal ikke snydes, de skal serviceres...

 

GARANTI 6 MÅNEDER - HERTIL YDERLIGERE 18 MÅNEDERS REKLAMATIONERET IALT 2 ÅR.

Altså 1 års garanti, og det er efter købeloven plus yderligere 1 års reklamationsret

 

PRISGARANTI - DISCOUNT

Ser du varen annonceret og kan købe varen indenfor 30 dage efter leveringsdato, billigere end vi har solgt varen til - garanterer vi at vi refunderer forskelsbeløbet på varen. Dette gælder ikke på brugte varer der ikke er sammenlignelige som gamle side by side el.l. køtilbud.

Prisgarantien sikrer dig prismæssigt så du ikke betaler for meget for en vare - det kan jo være svært at efter se varerpriser på 2-3000 produkter.

I tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, kan det komme på tale at levere varen tilbage og modtage beløbet retur så du kan købe den annoncerede vare. Dette tilbyder vi også at gøre for dig.  Det er nu ikke hændt i vores mere end 30 årige historie.

 

3 måneder garanti på brugte varer

På brugte varer har 3 måneders garanti, med mindre andet er aftalt.

 

Op til 40 fabriksgaranti 

De forskellige produkter giver op til 40 års garanti, herom på firmaernes hjemmesider, og garantierne for nye varer følger produkterne samt vor fakture. Det er nødvendigt at sætte sig ind i firmaernes garantiordninger - der er jo lavet for at få dig til at købe og have glæde af produktet.

 

 

PERSONDATAFORORDNINGEN AF 25/5-2018 

VI VIDEREGIVER IKKE DINE OPLYSNINGER !!! 


 

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. Dette medvirker vi gerne med, og ser fornuftigheden af dette. Her er vores politik på området

De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få AFMELDING AF NYHEDSBREV ! 

 

 

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ny persondatapolitik
Det er vigtigt for os hos Jagtimport Lageret Danmark A/S, JagtDanmark A/S, at vi beskytter vores kunders og brugeres personoplysninger og overholder reglerne i forordningen. Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik.

Persondatapolitikken er relevant for dig, da vi har dine oplysninger afgivet i forbindelse med f.eks. tidligere køb, tilmelding til nyhedsbrev eller anvendelse af en online tjeneste.

Disse ændringer træder i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Formål er Levering af ydelser
Levering af vores vore nyhedsbreve, produkter og tjenester:

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik orientering om markedet, produkter og tjenester, som du har købt, eller fremover kunne få brug for i forhold til service og garantier.

Vi foretager ikke kreditvurderinger eller bruger dine informationer til andet, og videregiver dem ikke til andre under nogen form.

 

 

 

Vi behandler som alle andre webshops følgende kategorier af personoplysninger – som ikke videre gives – og kun i den begrænsede og sikre form de er afgivet under til os via Bambora, Epay, Presta, Politiets Våbenregister, Justitsministeriet og kan derfor ikke misbruges i den form vi opbevarer data i.!

Almindelige personoplysninger

 • Navn Adresse
 • E-mail Telefonnummer IP-adresse, våben journalnumre m.m. SKV.
 • Betalingshistorik,
 • Brug af digitale ydelser, hvad der er købt i h t. garantier og returret
 • Login-oplysning – i lukkede systemer, sikret for misbrug via IT-systemer.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

 • Direkte fra dig, ordrer eller sikre videregivne tilmeldinger af nyhedsbrev, våbenregister.

Vi kan videregive ikke dine personoplysninger

Kun under følgende omstændigheder:

Til politiets registreringer jfr. Loven herunder våbenloven.

Ved dommerkendelse.

 

 • Leverandører af tjenester, reparation, support og kundeservice.
 • Leverance med post, fragtmand, transport.
 • Finansielle virksomheder hvis vi financierer et varekøb for dig.
 • Ved køb af våben og ammunition til myndighederne.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt

 • I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode herunder våbenlovens bestemmelser og Justitsministeriets bestemmelser og bekendtgørelser. .

 

B2B

Vi behandler følgende kategorier af person og virksomhedsoplysninger jfr. Ovenstående oplysninger

Generelt

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail om afmelding. info@jagtdanmark.dk

 • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
 • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
 • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
 •  

Bemærk venligst ved afmelding:

 • Afmeld og vi sletter dig gerne, både ind og ud så De fremover ikke burde kunne få mails fra os. De skal  fremover kontakte os på anden måde eller via andre mails hvis du vil bestille eller vil kontakt til os. Husk venligst alle dine mailadresser
 • Vi søger hele tiden at forbedre vore databaser med moderne systemer og undgå fejl, og undskylder mange gange hvis de har haft ulejlighed.
 • Vi er jo selv plaget af uønskede mails – så tro ikke vi ikke vil medvirke og efterleve alle forordninger og regler, selv om der synes at være en del panik på området net op til de nye ordninger af 25 maj 2018, mener vi at have overholdt persondataloven altid, og ikke fået mails fra andre kilder end dem der ønskede information om vor virksomhed.
 • Vi oplever at folk får videresendt emails fra andre, får tilfældig adgang til videre sendelse, får nye adresser eller arbejdes mails, der ufrivilligt sendes til vort kundekartotek, eller at folk afmelder med en anden mail,  end den der skal afmeldes. Vi rydder løbende og daglig op.
 • Denne e-mail er blevet sendt i overensstemmelse med de juridiske rettigheder vedrørende europæiske love om e-mailmarkedsføring og databeskyttelse.
 •  
 • TIPS  vedr. uønskede emails generelt.
 • Hvis du højreklikker på en mail, og går ned på uønsket, herefter højreklikker og trykker på bloker afsender – blokeres mail afsenderen permanent - et godt middel mod spam og uønskede mails generelt.   
 •  
 • Tilbuddene i denne mails gælder så længe lager haves og i 3 dage fra modtagelsen af mailen.
 • Vi  forbeholder os ret til at substituere gaver til en tilsvarende, GRATIS fragtfrit over kr. 600,- Vi forbeholder os for fejl, vi er mennesker der bruger maskiner – ikke omvendt
 •  
 • Tak for du er kunde, tak for din støtte, vi forsøger altid at gøre vort bedste, hurtigt og til laveste pris med kvalitet, garanti, service og prisgaranti. Vi bruger ikke penge på dyre annoncer, vi importerer direkte mærkevarer og sælger med lave avancer – det sker via nettet, og har 24 timer i døgnet hos os.
 •  
 • Er du tilfreds sig det til andre på Facebook, Twitter og videre send vor mail og links – send gerne vort tilbud til én du kender – køber personen på din opfordring giver vi en gave til dig – som tak for hjælpen – få skrevet dit navn på ordren ellers ved vi det jo ikke.
 •  
 • Skulle du mod dit ønske have fået denne mail kan du let afmelde den her:
 • AFMELDING: info@jagtdanmark.dk

 

 

 


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682