jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

SERVICE

 

Det skrev en kunde (RP) på nettet:

"Super service fra start til slut. Den købte halvautomat blev leveret på adressen på aftalt tid. Kunne ikke være bedre - samtidig fik jeg en rigtig god byttepris for et gammelt gevær. 10 stjerner "

 

Hvis du betaler høj pris for service er det jo ikke service men betaling - service er gratis, det er når vi bekymrer os om dine ting, om alt går vel, at alt er med, der ikke glemmes noget osv - under service hører i vores terminologi også billige priser og god kvalitet som en naturlig ting,  prisen taget i betragtning.

Hos Jagtdanmark vil du opleve vi yder vores 100 % yderste for dig i det omfang det er muligt. I dag er alle afhængige af mere eller mindre elendige leverandører, men vi sorterer hårdt i dem fra en ende af.

Det er desvæære tit at en del eller en vare bliver fejlleveret og det kan jo udsætte din levering - vi kontrollerer alt i størst muligt omfang for at undgå fejl - og vi er næsten fejlfri, sagt på den måde at vi ville være den første til at indrømme hvis vi begik en fejl.

Du kan også selv hjælpe til ved en smule grundighed med navn, telefonnummer og adresse på ordrerne, indbetalinger osv. det er bøvlet i dag - men dog ekstremt effektivt og fantastisk -  vi kan ekspedere en kunde i Sydafrika eller USA helt via nettet.

 

Service er også at sende ting til reparatør eller service. Vi bruger de bedste og mest ansvarlige vi kan finde på markedet.

Vi har flere bøssemagere der arbejder for os, og vi kan tilbyde den bedste på hvert sit felt - det er jo heller ikke alle håndværkere der er lige gode til alt, men gennem tiderne har vi fået stor erfaring med kvalitet og service. Vi bruger også udlandet - med 80 bøssemagre på værksted kan Frankonia lave einhakmontager bedre end de fleste, og vel at mærke har de routine som ingen andre herhjemme - hvor disse vanskelige opgaver sjældent bruges - heraf manglende routine - de er dyre men dygtige.

 

Kikkerter kan repareres og renoveres - vi kan give et bud på om det betaler sig.

 

Service opdager du ikke til hverdag, men når tingene går galt, her er det vi skal yde service. 

 

LAGERSALG !

Jagtimport Lageret  Danmark A/S åbner dørene.

Ved vore lagersalg 2-3-4 X ÅRLIGT er der store rabatter på alle varer og restpartier der udstilles - rifler, haglvåben, ammunition, kikkerter, sigtekikkerter, tøj, støvler,  rensegrej, knive, montager, dimser og jagtudstyr - Vi handler på stedet – kontant.

 

UDSTILLINGER !

JAGTDANMARK kommer på diverse udstillinger overalt i landet så vi har en løbende kontakt til vore kunder, og demonstrerer produkter af vigtighed for jægerne.

 

Kvalitet er service

KVALITET - til discountpriser - 14 dages returret er din sikkerhed plus vores mere end 30 år på bagen med service overalt i landet.

Vi søger bedste kvalitet- stor forskellighed fra andre firmaer og finder varerne oftest ved selv at importere - naturligvis findes der også gode danske leverandører, men gennem de sidste 30 år har vi stået for over 70 % af al import og videresalg selv.

Vi har over 70 leverandører i hele verden, men satser ofte på tyske varer, herunder Frankonia - verdens største jagtpostordrefirma - se blot ders katalog som du bestiller for kun 150,-

Stol på os og stol på vores erfaringer med varerne og kvaliteten - få i Danmark har samme grundlag for at træffe bestemmelser om netop dit valg af kvalitet. Vi bestræber os på at have overensstemmelse mellem pris og kvalitet. Derfor holder vi os også for visse varer, der er alt for dyre i forhold til kvaliteten.

Det er spændende at finde varer overalt - og det er tilfredsstillende at have et udvalg andre ikke tilbyder.  


14 daghes returret.

14 dages returret - i denne periode kan du returnere dine købte varer i org. emballade - ubrugt og få refunderet beløbet for varen. Fragten betaler du selv for varer du ikke ønsker, men har  bestilt. Har du købt en vare der skal ombyttes er det samme procedyre - har du fået en vare der skal byttes til en anden størrelse eller model betaler vi også retursendingen, hvis du beder om en postlabel hos JagtDanmark. For varer der returneres på anden måde betaler køber retur forsendelsen, og vi indestår ikke for returnerede varer sendt med andre transportmuligheder. Returforsendelser omkostninger kan maksimalt erstattes med kr. 34,- Det er som i andre forretninger - det er kunder der skal besørge varen retur til forretningen.    

 

 

  God fornøjelse.


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682