jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

OUTLET PRISER !!!

fra fabrikker og grossister i hele verden

WEIHRAUCH, NORCONIA, JILAS, GT, JAGTDANMARK

AIGLE, KONUS, KRAL, SAUER,

ZEISS, jagtudstyr m.m.  


direkte import fjerner de høje mellemsalgsavancer og med vor discount prisfastsætning sparer du direkte 

30-50 % på de fleste varer. 


Gratis fragt o. 600,- 

 

Tak fordi du vælger Jagtdanmark som leverandør.

Spar på luksusvarer 24 timer i døgnet.

Varer leveres på 1-2-3 dage postdage.

Større sikkerhed på nettet hos JagtDanmark A/S -  ingen sorte katte i sækken - du har returret, garanti og fuld og bedre sikkerhed og service.

14 dages returret og 14 dages fortrydelsesret, husk blot at give besked om du fortryder, omgående - og pengene retur - når vi har modtaget varen

returadresse : JagtDanmark, Bybjergvej 15, 3060 Espergærde - husk kopi ekker brev i pakken med ordrenummer og navn, adresse tel. Det gælder for både retrurvarer og ombytning til andre størrelser el.l. . Du kan returnere brugte varer - men pas dog på - du taber penge og det er os der skal vurdere værditabet. I en almindelig forretning har du ikke disse rettigheder.

 

NYHEDSBREVE & TILBUD

Du kan altid tilmelde dig vort nyhedsbrev som kommer ca. hver 8 dag - det skifter i sæsonen. 

Du kan tilmelde dig  SELV

 dit jagthold

dine jagtkammerater

dit konsortie

SEND EN LISTE TIL INFO@JAGTDANMARK.DK 


JagtDanmark holder dig eller jer løbende orienteret med nyheder, de bedste priser på markedet eller hvis der er nye regler eller lovændringer.  

 

Vore tilbud gælder 24 timer fra udstedelsestidspunktet - hvis ikke andet er nævnt - derfor skal du være kvik på aftrækkeren, men du skal også efter et nyhedsbrev er udløbet spørge på om tilbuddet er gældende - så ser vi på sagen og prøver at hjælpe dig. Send en mail info@jagtdanmark.dk

 

Vi leverer varerne i bedst mulige "GRØN GENBRUG EMBALLAGE" indpakning og varen er forsikret til kunden - ikke under returforsenldese. Vi tillader os at ændre varen til en bedre vare eller til nyeste model fra leverandøren.

Vore fotos og varebeskrivelser forsøger vi at gøre præcise, men der kan forekomme mindre ændringer, der dog ikke vil ændre på varens kvalitet, størrelse eller andre vigtige detaljer.

Kundekontakt er centralt efter køb hos JagtDanmark, købende kunder er dem vi lever af og vi bestræber os på at yde maksimal service, dog beder vi om forståelse for at det er et internetbaseret firma, hvor meget foregår automatisk og med autosvar, men dette er kun til kunden fordel - da tid er penge - automatik gør billigere, og du betaler ikke for unødigt personale.

 

Du sparer med garanti:

Ideen er simpel - går du ind i en forretning kan du blot tælle medarbejderne og gange med 30.000 hertil skal du lægge ejerens løn på 50.000 gang igen med 12 - ja så får du resultatet af at blive ekspederet i en forretning - det er hyggeligt - det er dyrt og du betaler. 

5 medarbejdere - tja du er med til at betale 1,6 mio - hvem skal ellers.

JagtDanmark har få medarbejdere og vi kan via internettet og vore leveringssystemer ekspedere dig på sekunder og gennemføre den samme service som en forretning til 10 % af prisen. besparelsen giver vi i kæmpe rabatter og bedre priser.

Køb på nettet - der er fremtiden og det er billigst - dine service og garantier er det samme eller bedre.


Husk altid discount fra JagtDanmark - opdager du en vare billigere andre steder vil vi gerne vide det med en mail, så vi kan rette priserne.

JagtDanmark leverer til Stat og kommuner. Vore kontakter leverer desuden varer til forsvaret samt politiet, med specielle rabatter og betingelser.

Produkter og tilbud efter nærmere aftale. Afgives det et specielt tilbud omfatter det naturligvis ikke andre kampagner, gaver, gratisydelser med mindre dette er utrykkeligt nævnt i tilbuddet. Tilbud er netto uden yderligere indhold - derfor er prisen special lav - husk vi giver ikke tilbud på andre varer end hjemmesiden indholder af vare og ydelser - det hjælper altså ikke at spørge på tilbud på varer du har fået tilbud på andet steds.

Ved levering kan der opstå restordrer på en vare der pludselig bliver udsolgt. JagtDanmark forbeholder sig ret til at levere i flere sendinger - uden yderligere omkostninger for køberen, ligeledes forbeholder vi os ret til at levere ordren samlet. vi holder dig løbende orienteret. Ligeledes forbeholder vi os ret til at annulere en ordre der ikke kan fremskaffes indenfor rimelig tid, eller hvis varen er udsolgt på bestillingstidspunktet. Opdatering at shoppen foregår løbende, men der kan opstå fejl og udeladelser, om hvilke vi forbeholder os, vi er mennesker og ikke maskiner. Vi prøver altid at rette fejl op ved alternative købstilbud til kunden, gerne i dennes samråd.

 

Vi forbeholder os: Prisændringer på produkter, fejl og udeladelser af information der er tilgængelig på nettet eller hos leverandøren og producenten. fabrikkerne ændrer i dag produkterne løbende, ligeledes er der kurssvingninger f.eks. USD, SFR der farer op og ned hvori mange produkter sælges. Vi leverer til billigste opnåelige pris efter din godkendelse for alle specialprodukter.  Ligeledes forbeholder vi os til at stoppe tilbud når varen ikke er leverbar mere eller andre forhold taler for at kunderne har haft tilstrækkelig tid til bestilling. Vi forbeholder os ret til ændringer, udsolgte varer og fejl eller udeladelser der måtte opstå. Ligeledes forbeholder vi os ret til uden nærmere forklaring ikke at levere våben, ammunition og farlige genstande til kunder vi ikke føler os trygge ved. Det gælder miljøer, klubber eller grupper, enkeltpersoner, vi ikke føler vi bør handle med, lande, steder eller årsager og forhold vi føler vil kunne skade andre eller personen selv.     

 

info@jagtdanmark.dk

 

STATEN - Forsvar, kommuner og det offentlige - køber hos JagtDanmark A/S

JagtDanmark leverer til forsvar, politi, stat og kommuner med moderne faktureringsmetoder og på særlige betingelser. Vore kontakter leverer desuden varer til forsvaret samt politiet, med specielle rabatter og betingelser.

Produkter og tilbud efter nærmere aftale.

 

Salg af våben, ammunition samt tilladelsepligtige artikler der kræver våbenlicens.

Våbenloven vil blive efterlevet og alle ordrer gennemgåes grundigt. Omgående efter bestilling vil vore kunder blive informeret, og alle tilladelser vil blive afkrævet, der er nødvendige for køb af bestilte effekter, forsendelser foregår med sikkerhedsfragt, og personlig udlevering mod dokumentation.  

Dette sker automatisk, og er generelt gældende for alle våben kræver alle tilladelse med undtagelse af luftgeværer i kal 4,5 mm og derunder,  der alene kræver at kunden er over 18 år. Dokumentation herfor afkræves før levering kan finde sted.

Alle oplysninger kommer omgående ved ordreafgivelse.  

 

Retur varer kan sendes til vor adresse nedenfor, ønskes forsendelse betalt af os på grund af fejl eller mangler på varen, kan dette kun ske mod forudgående aftale og på vore egne fremsendte pakkelabels - ellers vil porto og returforsendlese ikke kunne refunderes og alene varens pris. 

Er det os der skal betale fragt, er det også os der skal bestemme hvordan det går retur, det siger sig selv. du har jo 14 dages returret så der er rigeligt tid.   

 

info@jagtdanmark.dk

 

 

JagtDanmark A/S

Jagtimport Lageret Danmark A/S  - siden 1979. 

Bybjergvej 15  (ikke åben for ekspedition)

email   info@jagtdanmark.dk

DK-3060 Espergærde

CVR 77920714

 

 

 


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682