jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Er du tilfreds sig det til andre, er du utilfreds så sig det til os - så kan vi forbedre os ....


 Dette sagde kunderne på nettet :

 

 

T.H. " God og hurtig levering.

 

C.B.  Rigtig gode priser 


R.P. Helt perfekt 


S.J. God Service + rigtigt billige iht andre jegtwebshops/butikker 


C.K. " Superhurtig levering og til en rigtig god pris "

 

J.C.C.  "Fuldkommen tilfreds - tænk hvis jeg havde troet på de andre brokkehoveder på nettet" 

 

 

H. L.: "Hurtig og effektiv kundeservice - Hurtig ordrebekræftigelse, fydelstgørende oplysninger om indsendelse af våbentilladelse. Varen afsendt samme dag som tilladelsen og indentification er fremsendt. Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste..."

 

J.H.: "Jeg bestildte hos JagtDanmark billigere end alle andre steder. Jeg blev behandlet ordentligt og fik kvalitet, der ikke kostede en formue. Mine bedste anbefalinger"

 

J.J.: " Jeg har købt Weihrauch luftgevær hos JagtDanmark til den bedste pris i Danmark og hurtig leveret. "

 

E.H.: "Havde mine betænkeligheder om at handle hos JagtDanmark,  men det var der ingen grund til, jeg fik mine varer dagen efter som lovet. Savner kun at kunne ringe til firmaet (Jagtdanmark tel... 49139658) og stille spørgsmål."

 

R.W.: "Købte jagtgevær mandag eftermiddag, leveret lige til døren torsdag middag, det kan ikke være bedre."

 

M.C.: " Første møde med en riffelforhandler. Super service, alt som aftalt og jeg er fuldt tilfrerds. Jeg er fuldt tilfreds."

 

 

C.M. " Man kan ikke komme og besøge jer, det er helt ok med de priser, jeg sparede næsten 50 % på en Weihrauch med div. udstyr, hellere billige priser end alt andet. Hurtig levering tilmed. God hjælp på mails."

 

A.N. Super vejledning, lynhurtig levering , tak.

 

C.L.: JagtDanmark er et godt sted at handle. Hurtig ekspedition og til fornuftige priser. Har lige sparet 2000 på et jagtgevær i forhold til en anden jagtbutik. Købte også Le Chameau Neopren til 1365 - amndre ville have 1995"

 

 


Tak fordi du bruger JagtDanmark A/S

 

"OUTLET web-shop"

 

Jagtimport Lageret  - JagtDanmark A/S er grundlagt i 1979.

Det er en proffessionel jagt & våbenforretning - ikke fritid, ikke kun noget af sortimentet, men hele programmet.

 

Tusindvis af kunder daglig - ingen ventetid - du kommer til med det samme - 24 timer i døgnet.

Ingen slår vore priser - er der nogen der prøver betaler vi forskelle kontant tilbage til dig - 

narturligvis kun hvis varen er leverbar fra anden leverandør. Prisgaranti - service og discount.

 

Det meste går fra dag til dag

Visse ting tager dog tid, tilladelser, våben med sikkerhedsforsendelse, og bestiller du fredag kan vi først sende mandag, det siger sig selv - vi anstrenger os, og arbejder vi sammen om opgaven er der ikke det vi kan klare og løse, men der kan jo opstå en eller ande mystisk forhindring eller udsolgt vare....men så hører du fra os med alle muligheder og løsninger. 

 

 

Vor OUTLET internetforretning leverer via nettet - åbent 24 i døgnet - året rundt. 

JagtDanmark har 33 års erfaring, tillid, ekspertise, viden der ikke overgås af mange i branchen.

JagtDanmark A/S er leverandør detail og en gros til jægere, sportskytter, forsvar, politi, outdoor, proffessionelle, skytter, proff-hunters og beslægtede kundegrupper i ind og udland .

Vi leverer som i en almindelig forretning, blot er det uden detailbutik, kunderne kan derfor ikke besøge firmaet, andet til åbent hus eller efter nærmere aftale. Den  største forskel er discount prisen på varen og produkterne hvor der er store besparelser at hente i vores top-moderne internet-shop. Vi har lager for over 5 mill, har solgt over 70.000 våben og millioner af patroner, kikkerter og jagtudstyr.

Fordele ved internetkøb: I en forretning er du bundet af handlen og kan ikke få dine penge retur når du fortryder - hvorimod du via vor shop har fuld returret - en væsentlig forskel mange ikke er klar over.

 

Der er ingen grund til frygt tusind af kunder betjener sig af vores webshop, og "jeg vil have tingen i hånden" - det kan du jo i 14 dage med fuld returret.

 

Jægerromantik er helt ok - men den er i dag erstattet af iskolde forretningsfolk. Business, omsætning og folk i sorte habitter presser maksimalt salg i gennem hos importører, og der er langt fra romantiske reklamekampagner med jægere og nedlagte trofæer i eksotiske lande, det special byggede gevær, holdlavet m.m. til virkelighedens iskolde business og krav om kæmpeomsætninger. I dag sprøjtes ens geværer ud af fabrikkerne i længde, samme type træ og farve - standartvarer der reklameres op i 10-15-20.000 - rent maskinel produktion, effektivitet, reklame for fuldstændigt standard varer - der er ikke tid til romantik, det er kunden der tror man på fabrikken står og kæler med varen - reklamesludder - det er business, omsætning og money.

Det skal siges at kvaliteten er bestemt ikke dårlig på mange nye varer fra de store fabrikker, der er sket en kæmpe udvikling i materialer, ståltyper, teknologi, men det specielle er erstattet med business.

 

 

Direktør Carl Szabad siger:

Der er mystisk nok nervøsitet for at købe en helt standiseret jagtriffel lavet af 75-100 dele på nettet, hvorimod en computer eller printer, der indeholder tusindvis af komponenter ikke ses som noget problem at bestille via nettet - jægerromantik, og det koster. Det skal tilpasses - ja, og det gør det også med minimal indsats - med det gøres til en videnskab - wake up - er det eneste der ewr at sige. Der er meget kejserens nye klæder i dag. Er riffel til 50.000 skyder ikke bedre end en til 5-10.000, og en kikkert til 1000,- er 97,5 % så god som en til 20.000, der er mange faldgrupper og mange jægere mener de har fundet de vise sten med netop deres valg, pudsigt nok er de langt fra enige om hvad der er de vise sten. Jeg har set og hørt meget gennem mange år og tusindvis af kloge valg - det bedste at medbringe på jagt er held, jagtmoral og dygtighed. 

 

 

Jo før du ser iskoldt på varekøb, jo før sparer du.

Fremtiden synes at bevæge sig mod vores mere realitiske ide hvor vare, kvalitet og pris er centralt sammen med funktion, der ses nu i mange brancher - internet salg overalt.

 

Der er en forretning du besøger på nettet, vi har ikke telefonekspedition eller et forretningslokale med ekspeditienter der skal rose og rådgive dig. Det er jo dig der betaler for bukket og klappet på skulderen.

 

 BRUG VORT SYSTEM !

JagtDanmark - Jagtimport Lageret Danmark A/S er ikke amatører - kun når vi selv går på jagt er romantikken i højsædet, til hverdag er det business for kunderne. Billigste pris, service og kvalitet til prisen. 

De gamle kunder holder stadig af firmaet. Vi og de savner snakken i forretningen, men vi vil være no. 1 på pris, kvalitet og service. Vi forsøger hele tiden at øge kundeservicen og vareudvalget der på intet tidspunkt skal blive kedeligt, og vi arbejder hele tiden på at styrke os på alle fronter og skaffe nyheder, der ikke før er set på markedet. Vi kan desværre også lave fejl, glemme at tage solgte varer væk fra shoppen, men vi opdaterer løbende, dagligt men alligevel kan der være en svipser - det undskylder vi, og tager naturlugvis forbehold for de fejl vi kan komme til at lave. Heldigvis er vore kunder lynhurtige til at opdage fejlene - os så får vi besked - tak for det.

 

 

Firmaetss historie

 

Jagtimport Lageret Danmark A/S - JagtDanmark A/S er grundlagt i 15. august 1979 af Carl Szabad (CS), da CS forlod Seeland A/S efter 4 års kompagniskab i grossistfirmaet, Seealnd eksisterer i dag med stor succes som en af branchens førende internatiomele leverandører med store visioner.

 

Postordre ideen og samarbejde med Frankonia (siden 1979) lokkede, og blev hurtigt en realitet. Hertil direkte import fra fabrikker i hele verden og lavpris, discount, kvalitet m.m. Mens resten af branchen, med kun få undtagelser, er fusioneret, lukket, solgt, overført til ny ejer og med krumspring der kan undskylde elendig økonomi, er vi uændret fra første færd med sammen reg nr. og uændret ejerforhold, noget der til dels skyldes det gode og frugtbare samarbejder med en lang række leverandører kombineret med fornuftige forretningsprincipper med direkte import fra producenten, lavpris, kundeservice og kvalitet.

 

Branchen pressede hårdt fra starten på for at vi skulle åbne detailforretning, med en forretning kom flere indtil 1995 med 5 forretninger, og heraf afledt misundelse og ganske voldsom modstand fra branchen. Infrastrukturen og den relativt lave fortjeneste sammenholdt med internettets større og større betydning resulterede i, at afdelingerne blev lukket med en om året indtil 2001 til 2005 - hvorefter vi har satset på internethandel.

I dag har vi et varelager i Danmark på ca. 5 mill, varelagre og bufferlagre i Sverige og Tyskland - så selv i krisetider er vi rustet til alle angreb og klar med effektivitet og service.

 

JagtDanmark A/S leverer fra de fleste af gode danske leverandører og grossister, og udvælger vore produkter med omhu i samarbejde med disse firmaer. Opstår der problemer kan det blive nødvendigt at importere direkte eller finde alternative leverandører i en løbende proces for hele tiden at følge kundernes behov for nyheder, lave priser og kvalitet.

 

Mange firnaer har gennem tiden valgt JagtDanmark som partner vi kan nævne Sauer, Mauser, Heym, Federal, Mossberg, Seeadler, Jilas, Breda, Weihrauch, Kaps, Mercury, Zoli, Merkel, Baikal, CZ, valmet, Tikka, Sellier & Bellot, Aimpoint, Stefan Felician, Akah, SportFabric, Frankonia og mange flere - er alle produkter der har været direkte importeret fra fabrikkerne, agenturer eller enforhandlinger hos Jagtimport Lageret gennem tiden. 

 

Desuden søger vi altid partivarer af kendte mærker som Zeiss, Browning, Beretta, RWS, Eley m.fl. så vi kan give vore kunder et supertilbud.  

 

Direkte import - lavpris - discount - kvalitet - service - garanti - det får du altid hos JagtDanmark.

 

Vi har ikke åben butik, og det er ikke muligt at møde op på adressen for ekspedition eller for at se udstilling. 

Ved henvendelse/kontakt/reklamation bedes du skrive en email til info@jagtdanmark.dk

 

GENBRUG - NÅR DU FÅ EN PAKKE FRA JAGTDANMARK !!!

Genbrug af alle embalage og pakke. Miljø - genbrug - 1-2-3 vips vi sparer, du sparer og sammen gavner vi miljøet ved 96 % genbrug af all emballager.

 

Genbrug af brugt embalage.

 

"Før smed vi alt ud, købte ny emballage som kunderne smed ud - nu genbruger vi gamle kasser, emballage og sparer op til 96 % - "

 

JagtDanmark A/S er nemlig 96 % selvforsynende med emballage til alle vore pakker og forsendelser.

Vi modtager bunker at pakker, emballage, pap, papir, kasser, aviser og fyld. Dette sorterer vi ved modtagelse, så vi kan genbruge alt. Derfor køber vi kun begrænset yderpapir samt tape.

 

Ikke altid kønne pakker - men det er genbrug !

Du modtager derfor pakkerne i genbrug i papir/gamle kartoner m.m.  - for det er efter vor mening tåbeligt at pakke i smukke ny papkasser, som du smider ud - 10 minutter efter modtagelse. 

Vi sender altid neutralt så man ikke skal frygte tyveri af pakken, DER NATURLIGVIS ER FORSIKREDE. 

Det er blevet en livsstil, det er ægte genbrug og det gavner miljøet.

Original emballage og kasser følger med i langt de fleste tilfælde, men vi kan finde på at pakke om, eller lægge mere i kartonen for varen ikke tager skade under transport. - Husk du er forsikret når du modtager en vare fra JagtDanmark.

Vi samler og sorterer og klundser tape og pap, som skulle smides i container - helt ærligt er det jo lige gyldigt om der står Tuborg, Jensen & Søn på kassen når den skal brændes af... 

 

Det kan se lidt spøjst ud, med en karton bajere med en Zeiss indeni, men vi sparer mange tons CO2, afbrænding af god emballage, og gør derfor på vores måde lidt for naturen.

Vi sender altid neutralt så man ikke skal frygte tyveri af pakken. Og hvem smupper en pakke der ser herrens ud.

Husk varen pakkes optimalt, sikkert og naturen værdigt...

 

Det er blevet en livsstil at gavne miljøet.

 

Vi har GRØN SMILEY fra Arbejdstilsynet - det er værd at bemærke.

 

JagtDanmark A/S - siden 1979

- vi er anderledes og sjovere med alle de ny ideer...

 

 

 

 

 

 

info@jagtdanmark.dk og vi behandler din henvendelse

 

JagtDanmark A/S

Jagtimport Lageret Danmark A/S

Bybjergvej 15  (ikke åben for ekspedition)

DK-3060 Espergærde

CVR 77920714

tel. 49139611 - eller send en mail - det er hurtigere mere effektivt....


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682