jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

NÅR ALT SVIGTER KAN DU BETALE ON-LINE !!!

 

DU KAN SENDE DIN ORDRE PÅ MAIL OG BETALE ON-LINE MED DIT KREDITKORT.

I VENSTRE SIDE NEDERST STÅR DER ONLINE - HER KAN DU BETALE LET MED KORT - I MEDDELELSER SKRIVER DU DIN BESTILLING, NAVN, ADRESSE OG TELEFONNR. 

SÅ SENDER VI OMGÅENDE...

 

Betalinger.

Du overfører beløb til JagtDanmark A/S via On-Line betaling længere nede på vores shop med alle aktuelle kreditkort - vi er godkendt til over 25 forskellige lande og kort, og garanterer via vor sikkerhedsstillelse der er kontant betalt ind til PBS for alle handler op til 100.000,-

Sikker betaling med top moderne metoder. Betaling via bankoverførsel eller betalingskort

 

Du kan ikke handle sikrere end hos JagtDanmark.

Du er omfattet af en række sikkerhedssystemer og garantier kun meget få virksomheder kan yde.

 

Alle priser er incl. moms.

 

Vore tilbud er gældende på dagen og leveres i det omfang det er muligt, men vi tager forbehold for udsolgte varer, der ved en fejl ikke er taget ned fra shoppen, og naturligvis også fejl der er op stået ved uopmærksomhed og de folk der dagligt arbejder med It systemerne. 

Bestiller vi en vare hjem til dig, som ikke er i vor almindelige sortiment på lager, det kan være et våben, en special montage, kikkert el.l. meget andet, hæver vi din betaling for sikkerhed for du er seriøs med ordren, da vi ikke kan påtage os ansvaret for at sælge varen videre hvis du ikke alligevel vil have din Kombi i kal. 16+7 mm Rem mag. eller montage til din slangebøsse. Vi gør dig bekendt med disse forhold ved ordre afgivelse, og på dette punkt gælder din returret kun begrænset. På alle andre varer i vores shop gælder købelovens beskyttelse altid dig som kunde.  

 

GRATIS LEVERING - for ordrer over 600,- (der kan være meget få undtagelser og i disse tilfælde vil du naturligvis blive kontaktet af os.

 Gratis levering gælder ikke for leveringer til udlandet, Færøerne og Grønland hvis fragten overstiger momsbeløbet. Ved gratis levering fratrækkes ikke moms fra leverancen, da omkostningerne til forsendelse til udlandet er meget høje i Danmark. Vi lader momsen opveje den dyre fragt på alle beløb hvor det er muligt.

Du kan altid få svar på  info@jagtdanmark.dk hvis du er i tvivl.

 

Når du har bestilt for du besked om alt vedrørende din ordre - hurtigt efter  få timer !

 

Export til Færøerne og Grønland : JagtDanmark forbeholder sig ret til ikke at levere varer ordrer på under 500,- hvis ordren af praktiske eller økonomiske grunde ikke kand lade sig gøre. Tilbud, rabatter via nyhedsbreve o.l. er ikke normalt gældende for exportordrer, men kan leveres hvis det er muligt indenfor ækonomiske rammer. Vi strækker os langt for at få alle kunder med, og vi opfordrer alle til at bestiller så store ordre som muligt. 

 

 

Vor bankforbindelse

Nykredit

Markedstræde 12

3400 Hillerød 

44553300

Konto for indbetalinger : 8117 2687504 

Betaling med kreditkort on-line på vores side nederst i venstre spalte ON-LINE BETALING


JagtDanmark A/S

Jagtimport Lageret Danmark - JagtDanmark A/S

Bybjergvej 15  (ikke åben for ekspedition)     

email   info@jagtdanmark.dk

DK-3060 Espergærde

CVR 77920714


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682