jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

GRATIS VURDERING

GRATIS VURDERING

SALGSVURDERING - GRATIS VURDERING SIKRER DIG DU FÅR RETTE PRIS FOR DIT VÅBEN NÅR DU SKAL SÆLGE ! 

SEND EN MAIL NFO@JAGTDANMARK.DK MED NAVN, TELEFONNUMMER, MINDST 3 TYDELIGE BILLEDER MÆRKE, MODEL, KALIBER, HVAD DER ER MED SIGTE KIKKERT, KUFFERT OG DIN PRIS DU MENER DEN ER VÆRD, OG VI LAVER EN FORHÅNDSVURDERING INDEN DU SÆLGER !

 

 

Flere detaljer

Nedsat pris!
kr. 499.999 inkl. moms

kr. 500.000 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 4999 reward points as a voucher of kr. 29.994. Your reward points.SALGSVURDERING - INDEN DET ER FOR SENT.

ALT FOR MANGE FÅR EN KÆMPE VURDERING PÅ AUKTIONSHUSENE, PÅ NETTET ELLER I FORRETNINGERNE - FOR SÅ HEREFTER AT BLIVE SKAMBUDT ELLER STVUNGET TIL AT SÆLGE TIL EN ELENDIG PRIS - PAS GODT PÅ - DET KAN VÆRE ALT FOR DYRT MED OMKOSTNINGER, SALÆRER, TRANSPORT M.M.

SNYDT BLIVER DU MÅSKE IKKE MEN LAT FOR DÅRLIGT BETALT BLIVER DU LET.

 

VI VURDERER DØDSBOER, FORSIKRINGSSAGER, OG GIVER EN GRATIS FORHÅNDSVURDERING SÅ DU IKKE ER PÅ BAR MARK. 

VORES VURDERING GIVER EN IDE HVAD DU MIN. SKAL HAVE FOR DIT VÅBEN OM DET ER 500,- 5000,- 50000,-, 500000,-   

VI VURDERER IKKE VÅBEN DER ALLEREDE ER PÅ AUKTION ELLER SAT TIL SALG ET ELLER ANDET STED -  KUN DET DU HAR OG ØNSKER AT SÆLGE. VURDERINGEN ER UFORPLIGTENDE FOR DIG OG OS - HAR DU SAT DET  TIL SALG ER DET JO FORSENT OG DU ER BUNDET.

KUN SALGSVURDERING - VI KAN IKKE VURDERE VARER DER ER PÅ AUKTION ELLER HOS EN FORHANDLEREN - VORE VURDERINGER ER KUN TIL HJÆLP - INDEN DU SÆLGER.

 

 

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682