jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Norinco JW-15 Salonriffel kal. 22 l.r. Syntetic kolbe MED lyddæmper 2017

Kvalitets salonriffel med 9 skuds magasin (5 skud kan tilbøbes) Syatemet er identisk med CZ 452 med sikring let ved toppen af låsen. Fremragende præcision og billigste pris ved direkte import. Modellen har siden 1988 været på topsellerlisten 11 mm skinne til alle kikkertmontager.

Flere detaljer

Nedsat pris!
kr. 2.785 inkl. moms

kr. 3.685 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 27 reward points as a voucher of kr. 162. Your reward points.JW-15 ER NYESTE MODEL I SYNTETIC OG HAR GEVIND TIL LYDDÆMPER -ALLE 11 MM MONTAGER PASSER .

Denne riffelr er solgt i ti-tusindvis overalt på jorden og opfylder alle krev til topmoderne jagtvåben. Prisen er uhørt billig og special nedsat.....prisgaranti.

Levering fra lager - vi sender alt du skal bruge til polititilladelse og leverer til døren på vore betingelser.

 

 

Monter selv: intet problem blot du ikke har 10 tommelfingre - vejledning følger eller ses på nettet og i shoppen. Det giver dig lidt mere sikkerhed at du ved hvordan det fungerer... det er ikke videnskab men simpel finmekanik og skruer der skal strammes maksimalt, næsten til de brister - eller fastgøres med Locktite.   

 

Alle kikkerter og rødpunkt kan let monteres - vi hjælper hvis du er i tvivl - vi har en masse tilbud

 

JW-15 leveres både som her i syntetic kolbe og med trækolbe 

 

NORCONIA - NORINCOer er vel nok verdens største sigtekikkert og våbenproducent og ejet af den kinesiske stat. Det store udvalg og det meget omfattende program skyldes North Cooperation koncernens produktion af civile og paramilitære produkter, der leveres til en lang række kendte mærker, og her hos os direkte til forbrugeren uden for mange fordyrende mellemled. 

Jilas International-Norinco-Norconia brand med højeste kvalitet og garanti

 

Norincos garanterede produkter omfatter:


Kikkerter

til jagt, natjagt, teater astronomi, natur, sejler og ornotologi m.m. i alle størrelser - klassisk design

 

Sigtekikkerter og rødpunktsigter til drivjagt, natjagt, püerchjagt og allroundjagt i alle kendte og mere avancerede langdistance kikkerter. Redpoint ud fra samme system som Aimpoint, natkikkerter på tilsvarende optiske egenskaber som Zeiss, Schmidt & Bender og Swarovski m fl. 

Montager, baser og kikkerttilbehør

Jagtudstyr - targets, skydemål, skiver, indskydningsbænke, faldmål med krager og rotter, indskydningsaggregater og meget mere herunder promotion artikler som etuier og remme.


VÅBEN

Jagtrifler 222 rem, 223 rem - Europas billigste 


Salonrifler 22 l.r.  Repeter som CZ, Leveraftion som Winchester, Semiautomartic somAnschütz 

 

Haglvåben i pumpguns og Coach leveraction i kal. 12

 

Pistoler efter 1911 - 226 - 75  modeller i standard og sport i kal. 9 mm eller 45 ACP

Pistoler i både brunerede og i "crome" forkromede versioner  -  Her har du chancen for at få en pistol der skyder med alt til en højst ultra billig pris....

Altid rabatter til foreninger og skytter der afhenter selv. 

 

Lyddæmpere med 1/2 " gevind til 4,5 mm og 5,56 mm 

 

Luftgeværer i 4,5 og 5,5 mm stort sortiment.

 

Bedste resultat til den absolut bedste og billigste pris. 

En stor del af produkterne er lavet ud fra vort samarbejde med 30 års erfaring...og kundernes ønsker og resultatsøgende mål. 

Kæmpeproduktion, direkte fra fabrik, 30 års leverancer til Jilas International & JagtDanmark A/S giver garanti for højeste service og kvalitet. Priser let 35 %, 50 & jag op til 80 % billigere end tilsvarende produkter - og kun helt minimale forskelle kan ændre resultatet 1-2-3 % 

Kan det være rigtigt, ja spørg vore titusindvis af kunder... Norconia virker optimalt til ubegribelig lav pris.  

 

Kan en kikkert til 1.000 det samme siom en til 10.000 - svaret er JA - der kommer simpelthen ikke flere rådyr i skoven - kunsten er at få rådyret ind til trådkorset...

 


No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682