jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Benedikt Winkler Ferlach Bockdrilling kal 16/70+8x57JRS+22 Win. Mag.

B. Winkler Ferlach - kejserlig hofleverandør til alverden kongehuse og magnater...

100 % håndlavet dockdrilling - yderst sjældent åben med smiukkeste træ og fraveringer bl.a. med Elg, kronhjort, råvildt indlagt i scoll mønster. Omskifter på siden fra 8x57 JRS til 22 win. mag - og foreste aftrækker. 

Flere detaljer

Nedsat pris!
kr. 105.000 inkl. moms

kr. 139.000 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 1050 reward points as a voucher of kr. 6.300. Your reward points.I Ferlach  kan man få våben til 500.000-1000.000 fra Ferlach - de laver hvad du ønsker, og vi har forbindelse til flere af disse bøssemagere i den hyggelie by Ferlach i Østrig.

Man kan godt bestille en Ferlach, men pas på det koster ikke som en Blaser med graveringer - nej der begynder priserne. Men det er  ikke maskinlavet masseproduktion af ens foto-graveringer - alt er lavet i hånden - alt er udsøgt og hvis du som denne svenske førstegangsejer af denne bockdrilling har villet - skabe sig et unikt våben efter egen næsetip - så laver de det. men prisen i dage er rundtregnet 250-300.000. Man besvimer kort og godt -men hvilket estetisk nydelse - efter manges opfattelse langt over Hollland & Holland, Purdey som altid laver mere eller mindre det samme - her er det  unika - ingen er magen til for der er kun denne ene der ser sådan ud.

8x57 JRS+22 Win. Magnum+16/70 

Zeiss 1,5-6 x42 i einhakmontage 

Kolbemagasin til patroner, pistolgrebs roset begge håndgravedere.

Sidelås med semi  dybe dyregraveringer - sneppe på aftrækkerbøjlen

Udsøgt valnøddetræ i højeste klasse med specialnetskæringer

Letvægt jagtdrilling fra Ferlach....200 års våbentradition 

200 stk diverse ammunition medfølger. 

Århundreders våbentradition ligger i disse håndlavede jagtvåben - dette er fra den berømte Winkler familie. 

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682